Siperianhusky

Retkeily ja siperianhuskyt

Siperianhusky… 

…on keskikokoinen, nopeasti ja keveästi liikehtivä käyttökoira, jonka liikkeet ovat vapaat ja joustavat. Sen kohtuullisen tiivis runko, tiheä karvapeite, pystyt korvat ja tuuheakarvainen häntä viittaavat rodun pohjoiseen alkuperään. Sen luonteenomainen liikunta on sulavaa ja ilmeisen vaivatonta. Se työskentelee alkuperäisessä tehtävässään valjaissa erittäin kyvykkäästi, vetäen kevyttä kuormaa kohtalaisella nopeudella pitkiä matkoja.

KOKO ROTUMÄÄRITELMÄ


Yllä on alku siperianhuskyn rotumääritelmästä. 
Se on oma ohjenuorani tehdessäni töitä tämän hienon rodun kanssa. Haluan säilyttää sen hienot työominaisuudet ja miellyttävän, itsenäisen luonteen.

Husky on myös edelleen erittäin vahvasti laumakoira, joka on onnellinen saadessaan viettää aikaa lajitovereidensa kanssa. Husky on myös mukava seuranpitäjä sisätiloissa, mutta vaatii toisen koiran seurakseen.
 
Käyttökoirarotuna husky on erittäin aktiivinen, ja ne ovatkin kuuluisia remonttitaidoistaan mikäli omistajalla ei ole ollut tarjota riittävästi aktiviteetteja ja ulkotarhaa. 

TUTUSTU HUSKYYN

Meillä ei ole pentuja myynnissä, mutta mikäli haluat tulla tutustumaan siperianhuskyihin ja niiden elämään, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse.